De universele taal van muziek

steun het nbe

Met het Nieuwjaarsconcert 2018: Lang zullen we ronddraaien brengen wij een ode aan de aarde. Een thema dat ons raakt. Al meer dan vijftig jaar snijdt het Nederlands Blazers Ensemble onderwerpen aan die haar na aan het hart liggen. Muziek is de universele taal waarmee we maatschappelijke thema’s voor het voet-licht brengen. Daarin voeren we onze eigen herkenbare maar verrassende en onvoorspelbare koers. We spelen muziek van alle soorten, maten en tijden. Dat doen we met de grootst mogelijke energie en speelvreugde. Wij willen deze programma’s kunnen blijven maken. Nu en in de toekomst. Daarvoor hebben we je steun hard nodig.

EEN DONATIE DOEN

Je kunt bijdragen aan de NBE-programma’s waarin continu wordt gezocht naar culturele en maatschappelijke verbindingen, naar verrassende combinaties met andere genres en culturen en aan het opleiden van jong talent. Met een donatie – groot of klein – help je ons enorm. Doe hier een donatie

LOTGENOTEN

Een groep van ongeveer honderdvijftig enthousiaste fans is zeer betrokken bij het NBE. Onder de geuzennaam De Lotgenoten steekt ieder van hen De Blazers financieel de helpende hand toe in de vorm van een fiscaal gunstige schenking van € 1.250 per jaar. Door de toepassing van de fiscale Geefwet betekent dit in de praktijk een nettobedrag van € 450 tot € 600. De liefde van de Lotgenoten voor het NBE vertaalt zich niet alleen in geld. Velen van hen staan de Blazers inmiddels ook met raad en daad terzijde. Omdat echte liefde wederzijds is, omarmen wij onze donateurs met verve. Er wordt regelmatig samen feest gevierd.
Lotgenoot worden?  Mail naar lotgenoten@nbe.nl.