Steun NBE

Steun het NBE

Al meer dan 50 jaar vaart het Nederlands Blazers Ensemble haar eigen herkenbare maar verrassende en onvoorspelbare koers. De Blazers spelen muziek van alle soorten, maten en tijden en presenteren zich op een manier waar de energie en speelvreugde vanaf spat. Ze maken nieuwe combinaties van verschillende muzikale genres en mooie maatschappelijke verbindingen. Ook neemt het NBE haar rol van cultuurinspirator en talentbegeleider zeer serieus. Het educatie- en talentontwikkelingsprogramma reikt van het laten kennismaken met muziek tot het coachen van jong toptalent en het stimuleren van jonge componisten.

Wij willen deze programma’s kunnen blijven maken. Nu en in de toekomst. Daarvoor hebben we je steun hard nodig. Doneer en draag daarmee bij aan de NBE-programma’s waarin continu wordt gezocht naar culture en maatschappelijke verbindingen, naar verrassende combinaties met andere genres en culturen en aan het opleiden van jong talent.

Met een periodieke schenking verbind je je voor langere tijd aan NBE. Dat heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor jou. Ook als je eenmalig schenkt aan het NBE zijn er voordelen. Lees hier meer over (de voordelen van) particulier en periodiek schenken

Doneren

Je kunt het NBE eenmalig of doorlopend steunen. Vul dan hier het donatieformulier in

Meer weten?

Wil je meer weten over het steunen van het NBE zoals fiscaal voordelig doneren, Lotgenoot worden, nalaten aan het NBE of het steunen van een specifiek project, neem dan contact op met Niek Wijns.

Niek Wijns | zakelijk leider
nw@nbe.nl | 020 – 623 78 06

NBE's Lotgenoten

Jaar in jaar uit weet het NBE haar publiek te verwonderen met steeds weer nieuwe programma’s. Alsof het niets is, worden er aan de lopende band nieuwe combinaties van verschillende muzikale genres gepresenteerd en worden er solisten uit de hoge hoed getoverd waarvan het bestaan niet bekend was. Het absolute hoogtepunt wat dat betreft is het jaarlijkse Nieuwjaarconcert in Het Concertgebouw. Het NBE maakt fantastisch muziek maar laat ook steeds weer zien in wat voor een andere wereld we zouden kunnen leven als verschillende culturen de krachten bundelen. Om het ensemble op dit niveau te kunnen laten acteren en om nieuwe dromen de ruimte te geven, is er rondom het NBE sinds 2005 een groep van ongeveer honderdvijftig enthousiaste fans actief.

Onder de geuzennaam “De Lotgenoten” steekt ieder van hen De Blazers financieel de helpende hand toe in de vorm van een fiscaal gunstige schenking van € 1.250 per jaar. Door de toepassing van de fiscale Geefwet betekent dit in de praktijk een nettobedrag van € 450 tot € 600. Stichting N.B.E.’s Lotgenoten heeft de ANBI-status.
De liefde van De Lotgenoten voor het NBE vertaalt zich niet alleen in geld. Velen van hen staan De Blazers inmiddels ook met raad en daad terzijde. Omdat echte liefde wederzijds is, omarmt het NBE haar donateurs met verve. Er wordt regelmatig samen feest gevierd.

Lees hier meer over NBE’s Lotgenoten

Lotgenoot worden? 

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of wil je Lotgenoot worden? Een berichtje naar lotgenoten@nbe.nl is al voldoende. We verwelkomen je van harte!

Sponsoren

Het Nederlands Blazers Ensemble biedt zowel particulieren als bedrijven verschillende mogelijkheden om zich te verbinden met een van de meest innovatieve en ondernemende ensembles van Nederland.

Al 50 jaar koerst het NBE op een herkenbare en eigenzinnige wijze door een constant veranderend cultureel landschap. Het NBE weerspiegelt de tijdgeest en slaat altijd onverwachte en nieuwe richtingen in en daar kun je nu ook deel van uitmaken.

Door je steun te geven aan het NBE kun je je maatschappelijke betrokkenheid uitdragen en/of nieuwe (zakelijke) contacten leggen of onderhouden. Wij bieden zowel bedrijven als particulieren evenementen op maat aan, exclusief of rondom onze concerten. Je kunt ook een speciaal project sponsoren zoals bijvoorbeeld een concertserie Oost West Thuis Niet Best of het NBE talentontwikkelingsprogramma.

Graag denken we samen na over een passende wijze van sponsoring. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie

Niek Wijns | zakelijk leider
nw@nbe.nl | 020 – 623 78 06