Doneren

Donatieformulier

Al meer dan 60 jaar vaart het Nederlands Blazers Ensemble haar eigen herkenbare maar verrassende en onvoorspelbare koers. De Blazers spelen muziek van alle soorten, maten en tijden en presenteren zich op een manier waar de energie en speelvreugde vanaf spat. Ze maken nieuwe combinaties van verschillende muzikale genres en mooie maatschappelijke verbindingen. Ook neemt het NBE haar rol van cultuurinspirator en talentbegeleider zeer serieus. Het educatie- en talentontwikkelingsprogramma reikt van het laten kennismaken met muziek tot het coachen van jong toptalent en het stimuleren van jonge componisten.

Je steun is nu nodig

Wij willen deze programma’s blijven maken. Nu en in de toekomst. Daarvoor hebben we je steun hard nodig. Doneer en draag daarmee bij aan de NBE-programma’s waarin continu wordt gezocht naar culture en maatschappelijke verbindingen, naar verrassende combinaties met andere genres en culturen en aan het opleiden van jong talent.

Meer weten?

Wil je meer weten over het steunen van het NBE zoals fiscaal voordelig doneren, nalaten aan het NBE of steunen van een specifiek project, stuur dan een mailtje naar info@nbe.nl.

Nadat je een donatie hebt gedaan, word je automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten van het NBE via onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer uitschrijven als je liever toch geen nieuws meer ontvangt.