Festival Música en Segura (Spanje)

Foto:Juan Antonion Partal

In mei speelt het NBE op Música en Segura, een muziekfestival in een van de mooiste dorpen van Spanje: Segura de la Sierra. Op 1200 meter hoogte, in het hart van het natuurpark van Cazorla, Segura en Las Villas, in Jaén. Met maar 140 inwoners heeft Segura nog steeds de spectaculaire schoonheid van een historisch authentiek Spaans dorp en vormt het een bijzondere ontmoetingsplaats tussen publiek en internationale artiesten. Het zorgvuldig samengestelde en avontuurlijke programma overstijgt de traditionele scheidslijnen tussen muzikale genres en formats, waarbij de nadruk ligt op de pure sensatie van live muziek op fascinerende locaties. Met het festival wil de organisatie toeristische muziekliefhebbers een unieke ervaring bieden, en tegelijkertijd de toegang tot cultuur bevorderen voor de lokale bevolking.

Het NBE zal op woensdag 24 mei het Musica en Segura-festival openen met een avondconcert. Op donderdag 25 mei spelen de Blazers tijdens een muzikale wandeling door de spectaculaire Río Madera Ironworks.

Speeldata

De Duivelskunstenaar

Foto: Peter Lodder

Na ‘Romeo & Julia’ en ‘The Unknown Chaplin’ presenteert het NBE de aangrijpende, iconische stomme film FAUST (1926) als een film van deze tijd. Het.

Lees meer 18-04-2024 t/m 02-05-2024

Het hele leven – Oranjewoud Festival

Foto: Peter Lodder

Stel je eens voor dat je op Oranjewoud Festival het hele leven in één dag kunt beleven. Van de geboorte tot de dood nemen het.

Lees meer 01-06-2024 t/m 01-06-2024

NBE meets De Paek

Foto: Peter Lodder

Het Nederlands Blazers Ensemble is al jaren vaste gast bij PLT. Harmonie Sint Joseph, in de volksmond De Paek genoemd, heeft met haar theaterconcerten in.

Lees meer 08-06-2024 t/m 08-06-2024

De Schepping – Festival STROOM

Foto: Peter Lodder

“In het begin was er niets.  Het is moeilijk om je dat voor te stellen.  Je moet alles wat er nu is, nog niet laten.

Lees meer 26-06-2024 t/m 26-06-2024

Archief