jongNBE: zorghotel het Rooseveltpaviljoen

Op zondag 5 juni is het jongNBE zal te gast in het nieuw gebouwde zorghotel het Rooseveltpaviljoen. Dit zorghotel is onderdeel van het Hydepark in Doorn.
Vanuit de Protestantse Kerk Nederland Gemeente Bloemendaal/Overveen verzorgen 35 helpers (allen vrijwilligers) in het paviljoen een vakantieweek voor ongeveer 40 gasten. De gasten in het zorghotel zijn ‘mensen die op een of andere manier een week vakantie hard nodig hebben’.

Dat kan zijn door een zware handicap, eenzaamheid, gebrek aan financiële middelen etc.. Er is een dag- en avondprogramma waar zij aan mee kunnen deelnemen, individueel of in kleine groepjes en onder het motto ‘niets hoeft en (bijna) alles mag’. Uitdrukkelijk is de opzet van de week zo georganiseerd dat de week duidelijk verschilt van een week in een verzorgingshuis. “We zijn samen echt op vakantie!”. Het thema van de vakantieweek is ‘Op reis’.

Liesbeth Spigt: “We zijn erg blij het jongNBE te mogen ontvangen. Muziek op hoog niveau! We hopen dat we samen met hen een fantastische avond te mogen beleven, zo mogelijk op het grote terras, waar iedereen nog lang aan terug denkt! JongNBE, van harte welkom. We kijken naar jullie uit!”

 

Speeldata
  • zo 05 jun 2016 avond Doorn Zorghotel het Rooseveltpaviljoen
    BESLOTEN CONCERT

Stories from the East

De Blazers trekken speciaal voor jou alles uit de kast om een unieke kans te bieden, het herbeleven van een van de meest geliefde NBE-programma’s:.

Lees meer 05-10-2023 t/m 18-10-2023

Compositiewedstrijd: Showcases

Foto: Peter Lodder

Elk jaar opnieuw bewijst de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert haar kracht. Componeren is niets meer of minder dan je eigen muziek verzinnen. Of.

Lees meer 26-10-2023 t/m 29-10-2023

Purcell goes celtic

Foto: Peter Lodder

Op het eerste gezicht lijkt het 17-eeuwse Britse genie Henry Purcell, componist van breekbare en tedere barokmuziek, geen fusion aan te kunnen gaan met de.

Lees meer 09-11-2023 t/m 22-11-2023

jongNBE: Lunchconcert (Nijmegen)

Foto: Marije van den Berg

Iedere maand organiseert De Vereeniging in Nijmegen een gratis lunchconcert. In deze reeks staan onder meer jonge aanstormende talenten met kleurrijke programma’s van ca. 45.

Lees meer 15-11-2023

Compositiewedstrijd: Componistenweekend

Foto: Peter Lodder

Elk jaar opnieuw bewijst de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert haar kracht. Het NBE ontvangt jaarlijks meesterwerken van meer dan 100 (piep)jonge componisten. De wedstrijd.

Lees meer 09-12-2023 t/m 10-12-2023

Compositiewedstrijd: De Finale

Foto: Peter Lodder

Tijdens deze finale strijden de jonge componisten tegen elkaar voor een plek in het Nieuwjaarsconcert. Zij zijn de crème de la crème van jong componerend.

Lees meer 17-12-2023

Bezig met laden    Meer voorstellingen worden geladen

Archief