jongNBE: zorghotel het Rooseveltpaviljoen

Op zondag 5 juni is het jongNBE zal te gast in het nieuw gebouwde zorghotel het Rooseveltpaviljoen. Dit zorghotel is onderdeel van het Hydepark in Doorn.
Vanuit de Protestantse Kerk Nederland Gemeente Bloemendaal/Overveen verzorgen 35 helpers (allen vrijwilligers) in het paviljoen een vakantieweek voor ongeveer 40 gasten. De gasten in het zorghotel zijn ‘mensen die op een of andere manier een week vakantie hard nodig hebben’.

Dat kan zijn door een zware handicap, eenzaamheid, gebrek aan financiële middelen etc.. Er is een dag- en avondprogramma waar zij aan mee kunnen deelnemen, individueel of in kleine groepjes en onder het motto ‘niets hoeft en (bijna) alles mag’. Uitdrukkelijk is de opzet van de week zo georganiseerd dat de week duidelijk verschilt van een week in een verzorgingshuis. “We zijn samen echt op vakantie!”. Het thema van de vakantieweek is ‘Op reis’.

Liesbeth Spigt: “We zijn erg blij het jongNBE te mogen ontvangen. Muziek op hoog niveau! We hopen dat we samen met hen een fantastische avond te mogen beleven, zo mogelijk op het grote terras, waar iedereen nog lang aan terug denkt! JongNBE, van harte welkom. We kijken naar jullie uit!”

 

Speeldata
  • zo 05 jun 2016 avond Doorn Zorghotel het Rooseveltpaviljoen
    BESLOTEN CONCERT

De Duivelskunstenaar

Foto: Peter Lodder

Na ‘Romeo & Julia’ en ‘The Unknown Chaplin’ presenteert het NBE de aangrijpende, iconische stomme film FAUST (1926) als een film van deze tijd. Het.

Lees meer 18-04-2024 t/m 02-05-2024

Het hele leven – Oranjewoud Festival

Foto: Peter Lodder

Stel je eens voor dat je op Oranjewoud Festival het hele leven in één dag kunt beleven. Van de geboorte tot de dood nemen het.

Lees meer 01-06-2024 t/m 01-06-2024

NBE meets De Paek

Foto: Peter Lodder

Het Nederlands Blazers Ensemble is al jaren vaste gast bij PLT. Harmonie Sint Joseph, in de volksmond De Paek genoemd, heeft met haar theaterconcerten in.

Lees meer 08-06-2024 t/m 08-06-2024

De Schepping – Festival STROOM

Foto: Peter Lodder

“In het begin was er niets.  Het is moeilijk om je dat voor te stellen.  Je moet alles wat er nu is, nog niet laten.

Lees meer 26-06-2024 t/m 26-06-2024

Archief