Vacature Marketing- & Communicatiemedewerker NBE

Vacature Marketing- & Communicatiemedewerker NBE

maart 2022 – Het NBE is op zoek naar een Marketing- & Communicatiemedewerker voor 0,6 fte.

Samen met het hoofd marketing geef je invulling aan het marketingbeleid van het Nederlands Blazers Ensemble. Je draagt zorg voor marketing- en communicatie-gerelateerde taken zoals bijhouden en beheren van onze website, assistentie bij pr- en marketingacties, het begeleiden van drukwerk, versturen marketing relateerde mailings, bijhouden en perfectioneren van het CRM-systeem en archief aanleggen van uitgevoerde projecten. Je denkt mee op strategisch niveau over publiekswerving en branding en voert ook praktische taken uit zoals materialen aanleveren en diverse uitingen coördineren en redigeren.

Profiel:
– je hebt relevante ervaring
– je bent nauwkeurig en flexibel
– je bent creatief en vindt het leuk om out of the box te denken. Daarbij volg je actief de ontwikkelingen in jouw vakgebied
– je bent bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken
– je bent proactief

Wij hopen op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën om niet alleen op het podium maar ook in de ondersteunende organisatie een mooie diversiteit te hebben.

Je kunt je schriftelijke sollicitatie (inclusief cv) tot en met 21 maart 2022 per mail sturen naar info@nbe.nl ter attentie van Elena van Slogteren.

Lees hier de volledige vacaturetekst.