UNLOCKED

UNLOCKED

maart 2021 – zondag 21 maart is het dan zover: NBE en het jongNBE spelen Unlocked!
De voorstelling gaat deze zondagmiddag om precies 15.00 uur in dertien theaters tegelijk in première via een stream op onze website, YouTube kanaal en op Facebook.

De grote gastvrijheid van de Philharmonie in Haarlem, die haar sfeervolle Grote Zaal drie dagen lang ter beschikking stelde voor de opnames van dit bijzondere programma, vormde de start van een ongekende samenwerking. Want niet alleen de Philharmonie zet op 21 maart al haar digitale kanalen wijd open voor de stream, maar ook twaalf andere theaters, waar de Blazers zo graag spelen, delen op hetzelfde moment Unlocked met hun NBE-fans: Zuiderstrandtheater Den Haag, TivoliVredenburg Utrecht, Musis Arnhem, Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen, Parkstad Limburg Theaters Heerlen, Podium Mozaïek Amsterdam, Cultura Ede, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, De Oosterpoort – SPOT Groningen, Theater Speelhuis Helmond, Theaters Tilburg en Chassé Theater Breda.

Over Unlocked
Drie dagen lang trok een losgeslagen jongNBE samen met het NBE alle registers open. Jonge honden en ervaren programmamakers, Vivaldi, Piazzolla en muziek uit de Balkan niets was te gek, alles was mogelijk. Met een eclectisch programma Unlocked als resultaat, waarbij het jongNBE en het NBE elkaar tot nieuwe hoogtes brachten.