DANK JE WEL!

Cheers!

Dear Eloise,
Na het legendarische “fish and chips afscheid” in 2018 voelden we hier allemaal een beetje dat dat misschien toch niet voor eeuwig zou zijn.
En ja hoor in 2019, na een kort uitstapje op het conservatorium, was je gelukkig weer part of the NBE team en helemaal klaar om eens een flinke slinger te geven aan de PR marketing en vooral ook social media van ons blazersclubje! Nou dat is gelukt en in die paar dagen per week heb je, vaak als stille kracht op een hele sympathieke manier, een geweldige bijdrage geleverd aan het merk NBE.
Dankjewel daarvoor en we hebben nu ook al een paar keer een glaasje gedronken en hapje gegeten op jouw tweede afscheid en wie weet komt er een derde…
We gaan je ontzettend missen, heel veel succes en geluk op weg naar een nieuwe uitdaging en keep in touch!

Cheers, Niek

We gaan je missen!

Lieve Eloise,

Na een goeie stage bij ‘mijn’ afdeling Educatie en Talentontwikkeling, bleef je gelukkig nog een tijd bij ons. Je hebt veel mee, je bent leuk, slim, sociaal, handig, jong en weet hoe je jonkies  kan bereiken. Jouw aandeel en rol bij het verzinnen en maken van pr voor E & T was groot. Hoe moet dat nu als jij er niet bent? Ik ga je missen, ook dat je me soms hoofdschuddend en meewarig kon aankijken als ik weer eens zat te modderen met social media of crm.
Jouw eerste Nieuwjaarsconcert was dat van 2019, Gerson was een van de solisten en toen jouw grote held. Wij moeten er nog steeds wel om lachen. Daarom deze foto, als herinnering.
Ik wens je veel plezier bij de AVRO en bij alle nieuwe dingen die je ongetwijfeld gaat ondernemen.

Liefs, Claartje

Het ga je goed

Eloise kwam bij de Blazers

Lachend binnen, jong en fier

Ontpopte zich

In een snel tempo tot

Super slimme marketeer

Eloise, ik wil je

Danken voor

Al je werk ‘in zuur en zoet’, je

Vrolijkheid en grote

Inzet, heel veel

Succes, het ga je goed!

Veel liefs van Lot

Maar je blijft toch wel bij de familie

Lieve Eloise,

Wat gaan we je missen!
Als je zo’n tijd met elkaar samenwerkt op zo’n klein kantoor wordt je met zijn alle toch een soort van bijzondere, gezellig maar iets verknipte familie 😉 Je maakt van alles mee samen en bent nauw bij elkaar betrokken.
Dankjewel voor al je harde werken maar vooral ook voor het onderdeel zijn van onze gekke NBE familie, éénmaal onderdeel daarvan raak je dat nooit meer helemaal kwijt.
Heel veel succes met alles wat je gaat doen en hoop dat we elkaar wel tegen blijven komen.

Veel liefs,

Elena

Heintjedavidseffect

Lieve Eloise,
Ken je het heintjedavidseffect? Ik hoop dat dit ook op jou van toepassing is want al eerder nam je afscheid en toch kwam je gelukkig later weer de burelen van het NBE verblijden met je kennis en kunde, gezellig bij lotgenoten feestjes en cdtjes verkopen in kerkkelders. Eenzesde van je leven bij het NBE! Ik vond je vooral ook een heel gezellige collega en ik ga je  missen!! Alle goeds en veel plezier en succes bij de AVROTROS en laat die Hans van den Boom met zijn tengels van je afblijven.
Xxx Mieke

Heel veel succes!

Lieve Eloise,
Daar ga je dan! Jammer hoor, ik weet zeker dat je door iedereen gemist gaat worden op ons kantoortje. Van wie krijgen we nu scouting-survival tips? Heel veel succes voor de toekomst! Ik hoop dat je bij de AvroTros uitgedaagd blijft worden en al je fijne kwaliteiten en je charmante persoonlijkheid goed kwijt blijft kunnen in je werk. Good luck en kom je nog eens hoi zeggen bij een concertje?
Liefs,
Iris

afscheid nemen bestaat niet

Eloise!
Ik ben natuurlijk ook helemaal niet van de teksten, dus dit wordt kort en bondig: tot in september!
xx Olga