Extra stemronde voor verzoeknummers!

Extra stemronde voor verzoeknummers!

december 2021 – De afgelopen weken is er  massaal gestemd op de drie rondes De KlassiekersSpecial Guests en Muziek van over de hele wereld.
Bij de eerste twee stemrondes kwamen Drowning by numbers van Michael Nyman en dansers van het ISH Dance Collective met Fearful Symmetries van John Adams als winnaars uit de bus. De afgelopen week stonden in de derde stemronde Fadia El-Hage met Erbarme Dich Allah uit Bach’s Matthäus Passion in het Arabisch en Davet van Atilla Ozdemiroglu bovenaan. Uiteindelijk heeft Fadia El-Hage de meeste stemmen gekregen en deze prachtige zangeres keert vooralsnog terug in ons Nieuwjaarsconcert met haar adembenemende vertolking van Erbarme Dich Allah.

Extra stemronde voor verzoeknummers van NBE-fans
Zoals dat meestal gaat met stemmen op je favoriet: veel NBE-toppers moesten helaas buiten de boot vallen of stonden niet eens op de lijst. Daarom bedachten we om de top drie van publieksfavorieten uit te breiden naar een top vier. In deze bonus ronde heb je nog tot en met 30 december de tijd om je stem uit te brengen op één van de zes verzoeknummers die zijn aangevraagd door NBE-fans. Doe mee en wie weet zie je jouw favoriete NBE-optreden nog voor één keer terug tijdens de jubileumeditie van het Nieuwjaarsconcert.

Meedoen is makkelijk:
Klik hier voor de link naar jouw stemformulier.