‘Heerlijke muziek, prachtige beelden’

‘Heerlijke muziek, prachtige beelden’

januari 2022 – Afgelopen zaterdag luidden de Blazers het nieuwe jaar in met de jubileumeditie van hun Nieuwjaarsconcert. Dit jaar (weer) zonder publiek, maar wèl met een fantastische tv-registratie door BNNVARA. We willen iedereen bedanken voor het kijken en voor alle enthousiaste reacties die we hebben ontvangen.

Wil je het Nieuwjaarsconcert terugkijken? Klik dan hier!

Nieuwjaarsconcert NBE is ook zonder publiek een happening […] met sfeervolle kaarsen op de vloer en achter het podium een breed, halfrond beeldscherm waar van stuk tot stuk ander beelden op werden getoond, begonnen en eindigden de Blazers met Drowning by Numbers van Michael Nyman, een aanstekelijke minimalistisch werk dat naar een lekkere apotheose wordt gevoerd [..] Na afloop (van de tv-opnames) werden Schneemanns inventiviteit, onvermoeibaar aanjagende kracht, maatschappelijke bewogenheid en onverwoestbaar goede muziekhumeur beloond met de benoeming tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw’.
Erik Voermans, Het Parool –  3 januari 2021

Een greep uit de publieksreacties:

‘Heerlijke muziek, prachtige beelden!’

‘Jullie afwisselende repertoire, enthousiasme, muzikaliteit en geëngageerdheid blijven inspireren’.

‘De muziek, de diversiteit, de beelden, de belichting…Wereldklasse’.

Nieuwjaarsconcert op CD/DVD
Het NBE brengt het Nieuwjaarsconcert 2022 uit op CD+DVD.
Wil je alvast een exemplaar van deze CD+DVD bestellen? Klik dan hier om het bestelformulier in te vullen. We sturen de CD+DVD op zodra deze uit is!
Releasedatum: april 2022 | €19,90 per stuk (inclusief verzendkosten).