Het nieuwe seizoen komt eraan…

Het nieuwe seizoen komt eraan…

juni 2021 – Het komende seizoen zijn de Blazers weer in de theaters te zien met een verrassend en veelzijdig programma. In oktober gaat het NBE –  samen met vier bruisende jonge tokkeltalenten – op tournee met Troubadours, waarin de moeder van alle tokkelinstrumenten, de Arabische ud in het zonnetje wordt gezet. De door pers en publiek in oktober vorig jaar lovend ontvangen voorstelling van De Schepping keert eind oktober/begin november nog een paar maal terug, zoals in Den Bosch, Leiden en Groningen, dus haast je als je deze voorstelling nog wil zien! In de pocketopera Van de Lach en de Traan combineert het NBE de vrolijke, korte opera Mavra van Stravinsky met de melancholie van Tsjaikovski. In november 2021 én in februari 2022 is het ongetwijfeld verrassende resultaat te zien in onder meer Enschede, Utrecht en Arnhem.
Met een heel eigen Matthäus Passion start het NBE een nieuwe traditie in samenwerking met de Duda Paiva Company, waarbij de vier zangers ook de poppen zijn. De NBE Matthäus duurt 80 minuten en is een nieuw eclectisch arrangement van de originele partituur. Lees hier alle info. De Blazers sluiten het seizoen af met de Vier Letzte Lieder van Strauss. Het bleek zijn Zwanenzang, want kort na de voltooiing in 1949 stierf de componist op vierentachtigjarige leeftijd.

Graag tot ziens in het theater!

TIP: check bij een theater bij jou in de buurt wanneer de kaartverkoop begint! Zodra de verkoop van start gaat zullen de kaartverkoop-linkjes ook bij onze programma pagina’s tevoorschijn komen.