Koop een virtuele stoel voor het Nieuwjaarsconcert!

Koop een virtuele stoel voor het Nieuwjaarsconcert!

december 2020 – Bestel een virtuele stoel voor het Nieuwjaarsconcert en ontvang een NBE-Borrelpakket! Zo wordt het kijken naar ons Nieuwjaarsconcert nóg meer een totaal belevenis en kunnen we met z’n allen proosten op een hopelijk prachtig 2021.

In november moesten we al de moeilijke beslissing nemen om het Nieuwjaarsconcert helemaal zonder publiek te spelen. Een grote tegenvaller voor zowel het NBE als voor jullie, onze trouwe fans. Gelukkig zal BNNVARA het bijzondere concert wél uitzenden op 1 januari om 19:00 uur op NPO 2.

Veel bezoekers van het Nieuwjaarsconcert hebben ons laten weten dat ze het NBE willen steunen in deze moeilijke tijd. Maar het NBE zou het NBE niet zijn als we niet óók wat terug zouden willen doen voor onze fans.

Samen met onze vrienden van Gastrovino hebben wij een NBE-borrelpakket samengesteld. Je hebt keuze uit drie verschillende pakketten: de Borrelbox, Partnerbox en Familiebox. Uiteraard is het borrelpakket voor 2 personen (de Partnerbox) uitgebreider dan de Borrelbox en is het borrelpakket voor de hele familie (de Familiebox) weer uitgebreider dan de Partnerbox. De boxen worden verzorgd door Gastrovino en aangevuld met mooie NBE-verrassingen! Natuurlijk kan je deze box ook cadeau geven!

Wees er snel bij! Pakketten kunnen tot en met 27 december besteld worden. Op 28 december zullen alle pakketten verstuurd worden en klaarstaan om afgehaald te worden.