Legendarische Mohsen Namjoo is terug (vervangend programma ‘American Roots’)

Legendarische Mohsen Namjoo is terug (vervangend programma ‘American Roots’)

augustus 2023 – De aangekondigde voorstelling American Roots zal in oktober 2023 wegens persoonlijke omstandigheden van gastartiest Pura Fé helaas komen te vervallen.

De Blazers trekken nu speciaal voor jou alles uit de kast om een unieke kans te bieden, het herbeleven van een van de meest geliefde NBE-programma’s: Stories from the East (voorheen Stemmen uit het Oosten). Met niemand minder dan levende legende Mohsen Namjoo, een van Irans meest controversiële hedendaagse singer-songwriters en door de New York Times geprezen als de Bob Dylan van Iran. Aangrijpende verhalenverteller Sahand Sahebdivani brengt de verhalen tot leven die zijn ouders als politiek vluchtelingen achterlieten in Iran. Samen geven zij in deze bijzondere NBE-voorstelling – over oorlog, vluchten en hoop op een nieuwe wereld – antwoord op de vraag: ‘Als je je vaderland ontvlucht, kun je je verhalen dan inpakken en meenemen?’

Van 5 t/m 18 oktober door heel het land! Tickets & info

Had je al tickets voor American Roots in oktober? Dan neemt de zaal contact met je op. In maart 2024 gaat American Roots vooralsnog gewoon door.