Nagesprek Unlocked

Nagesprek Unlocked

maart 2021 – Na afloop van Unlocked gaat de programmeur klassiek van de Philharmonie Liesbeth den Boer in gesprek met Bart Schneemann, artistiek leider en hoboïst van het NBE, en kunnen er vragen gesteld worden vanuit het publiek. Let op: aan dit nagesprek kunnen maximaal 100 bezoekers deelnemen! De Online Foyer van de Philharmonie** is te bezoeken via deze zoomlink.

**Belangrijke info over de Online Foyer van de Philharmonie
Passcode
Mocht er gevraagd worden om Passcode en Meeting ID, dan zijn dit de gegevens:
Meeting ID: 894 3661 6415
Passcode: 491486
Tip Kies bij het inloggen voor “join audio by computer”.
Geluid Alle toeschouwers zetten we bij binnenkomst op ‘mute’ (stil). Je bent dus niet meteen hoorbaar. Heb je een vraag, stel deze dan via de chat.
Camera Om de Online Foyer collectief te ervaren, is het fijn als zoveel mogelijk toeschouwers zichtbaar zijn. Zet daarom graag je camera aan. In verband met de privacy van alle toeschouwers vragen we je om geen printscreens op social media te delen.
View Er zijn 2 verschillende ‘views’ mogelijk: speaker view en gallery view. Je wisselt tussen de verschillende views rechtsboven in je beeldscherm (op tablet en telefoon door te swipen). Bij Speaker view zie je de persoon die aan het woord is groot in beeld. Bij Gallery view zie je ook de andere toeschouwers. De persoon die aan het woord is heeft dan een geel kader om zijn videobeeldje.
Internet Zorg voor een stabiele en zo snel mogelijke internetverbinding. Als je geluid of beeld hapert, kan het zijn dat je internetverbinding overbelast of traag is. Ook het gebruik van een virtuele achtergrond kan je internetverbinding trager maken.