NBE-abonnement Amsterdam 2017-2018

NBE-abonnement Amsterdam 2017-2018

Er staat weer een gloednieuw NBE-seizoen voor de deur! Vanaf vandaag is het mogelijk om een abonnement te bestellen voor de Amsterdamse NBE-voorstellingen.
Wanneer je een abonnement bestelt voor de Amsterdamse NBE-serie, kun je kiezen uit (bijna) alle NBE-programma’s in Muziekgebouw aan ’t IJ, Het Concertgebouw en Paradiso én profiteer je van vroegboekkorting. Daarnaast is het mogelijk om nu al kaarten te reserveren voor het spraakmakende Nieuwjaarsconcert op 1 januari, als je minimaal drie andere voorstellingen van het NBE bezoekt.

De programma’s voor seizoen 2017-2018:
Georgië | Een programma rond de fabelachtige Georgische muziek, met bijzondere muzikale helden die we ontmoeten tijdens onze “Made in Georgië”-tournee in mei 2017.
Oost West Thuis Niet Best | Een bijzondere verzameling muzikanten en componisten, (ex-)asielzoekers en vluchtelingen uit alle windstreken. Een verhaal van verdriet en hoop op een betere toekomst. (i.s.m. Stichting De Vrolijkheid)
Fairy Queen | Samen met de befaamde Braziliaanse theatermaker en poppenspeler Duda Paiva gaat het NBE Purcell’s, op Shakespeare geïnspireerde, aangrijpende drama `Fairy Queen` opnieuw vertellen. Duda Paiva creeërt een eigen, absurd, komisch, soms sinister universum, het NBE speelt Purcell`s onpeilbaar mooie muziek.
Gestreken & Geblazen | De twee mooiste stukken van Antonín Dvořák? De Serenade voor blazers en het grijzer dan grijs gedraaide Celloconcert (maar nu in een splinternieuw Blazers-jasje gegoten door de Tsjechische componist Jan Dušek). Met Pieter Wispelwey op cello.
Nieuwjaarsconcert | De pilot van twee Nieuwjaarsconcerten op 1 januari is zo goed bevallen, dat we er dit jaar weer twee organiseren op Nieuwjaarsdag (dit jaar i.s.m. Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018)!

Abonnement 2017-2018

Je kunt hier je abonnement voor de Amsterdamse NBE-concerten voor seizoen 2017-2018 bestellen.

Seizoensbrochure ontvangen

Wil je meer weten over (de activiteiten van) het NBE en achtergrondinformatie over onze programma’s? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang de seizoensbrochure per post thuis. De seizoensbrochure valt vanaf vrijdag 13 mei op de deurmat.