Nederlands Blazers Ensemble lanceert NBE-Publishing

Nederlands Blazers Ensemble lanceert NBE-Publishing

Grootse werken in kleine bezetting, nu voor iedereen verkrijgbaar!

september 2021 – Een van de dingen die het NBE zo uniek maakt is dat we alles zelf maken. Bijna elk stuk in de voorstellingen van het NBE is geschreven of gearrangeerd voor onze unieke bezetting. Een eerste selectie van deze zeer gevarieerde arrangementen is nu verzameld en voor iedereen te verkrijgen in onze webshop!

De Blazers krijgen regelmatig de vraag van (amateur)musici of de bladmuziek van het NBE te verkrijgen is. Deze musici krijgen nu de kans om met hun eigen ensemble en muzikale vrienden de inspirerende muziek van het NBE zelf uit te voeren. ‘NBE-Publishing’ maakt het voor iedereen mogelijk om NBE-arrangementen van allerlei verschillende genres tegen geringe kosten – de eerste twee weken voor slechts 10 euro per stuk – te downloaden en te spelen. De arrangementen zijn vanaf nu te vinden op nbe.nl/bladmuziek.

Met regelmaat zal de catalogus worden uitgebreid, onder meer met muziek uit de NBE-programma’s, die de Blazers in dit seizoen gaan spelen. Meer informatie over het nieuwe seizoen is te vinden op nbe.nl/programma

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze