Net uit: NBE-Magazine!

Net uit: NBE-Magazine!

september 2021 – Al enige tijd droomden we ervan om – in plaats van onze gebruikelijke seizoensbrochure – eenmalig een echt Magazine uit te brengen en afgelopen week was het moment dan eindelijk daar: een speciaal en uniek NBE-Magazine rolde van de persen en viel op duizenden deurmatten door heel Nederland!

“Wat een superieur prachtige brochure valt er vanochtend bij ons op de mat. Wat een smaak, energie, talent, gedrevenheid, lol en liefde voor jullie samenwerking en muziek straalt het drukwerk, de teksten en je programma uit.”

“Wat hebben jullie je relaties een plezier gedaan met dat prachtige NBE MAG (weer)-magazine. Het moet een feestje (en – meteen toegegeven – ook vast een stevige uitdaging) zijn geweest om dit te maken samen. En wat een fijne vormgeving (bijv. dat ‘lach en traan’-artikel), en die prachtige foto’s – en al die vrolijke inhoudelijke ideeën (wijn, kleding, etc). Fijne gastbijdragen ook, en interviews! Teveel om op te noemen. Werkelijk een zeer geslaagd ‘product’ van veel gebundelde creativiteit!”

“Heel veel dank voor het ontroerend mooie magazine dat ik net van de deurmat heb gepakt: indrukwekkend! Prachtig van vormgeving, ja wat wil je, het is NBE. Boeiende verhalen zag ik in een snelle blik. Vanavond ga ik in alle rust verder genieten.”

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het digitale Magazine.
Wil je het NBE-Magazine thuis ontvangen? Stuur dan een mailtje met je NAW-gegevens naar info@nbe.nl en we sturen je (kosteloos) een exemplaar toe.