Wij zoeken stagiairs!

Wij zoeken stagiairs!

juni 2019 In het nieuwe seizoen hebben wij weer plaats voor twee stagiairs, die ons gaan ondersteunen bij de educatie & productie en bij de marketing & communicatie.

Wat ga je doen als stagiair educatie & productie?
Je levert een bijdrage aan de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert: je ondersteunt de afdeling educatie in de voorbereidingen, helpt bij het verwerken van de aanmeldingen (tekst, beeld, geluid, bladmuziek), bent betrokken bij de begeleiding van de jonge componisten, je bent bij concerten aanwezig en je wordt ingezet als productieassistent bij de NBE projecten in het najaar, waaronder het Nieuwjaarsconcert. Je bent medeverantwoordelijk voor de webredactie en de social media rondom de compositiewedstrijd. Verder draai je mee in de organisatie. Een specifieke stageopdracht behoort tot de mogelijkheden of we gaan samen op zoek naar een passende eindopdracht. Je wordt begeleid door de educatie medewerker, maar omdat we kleine organisatie zijn zal je met iedereen samenwerken.

Wat houdt een stage marketing & communicatie in?
Wij zoeken per medio augustus 2019 een gezellige, zelfstandige en flexibele stagiair voor de afdeling Marketing en Communicatie. Bij voorkeur iemand die voor een periode van een half jaar minimaal 4 dagen per week beschikbaar is. Je schrijft teksten voor op de website, voert analyses uit en je werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van campagnes. Een specifieke stageopdracht behoort ook tot de mogelijkheden. Je komt in de loop van de stage met alle facetten van de professionele muziekwereld in aanraking en je bent zeer nauw betrokken bij de PR en productie van de concerten.

Meer weten en reageren? klik hier