Seizoen 2016-2017 online!

Seizoen 2016-2017 online!

Er staat weer een glansrijk nieuw seizoen voor de deur! Komend seizoen brengen de Blazers twee complete Franse concertprogramma’s en twee programma’s met vocalisten die de schoonheid – of het verlangen ernaar – bezingen.

Stemmen uit het Oosten gaat over Iran als verloren paradijs: ‘De Iraanse Bob Dylan’ Mohsen Namjoo zingt zijn eigen kritische songs, de Iraans-Nederlandse Sahand Sahebdivani vertelt over Iran en het NBE speelt muziek van de jonge Iraanse componist Kaveh Vares. In RameauPLUS staat Les Boréades van Jean-Philippe Rameau centraal. De Blazers gaan op zoek naar een verklaring waarom Rameau nooit zijn meesterwerk kreeg opgevoerd.

Dit jaar wordt er opnieuw een pocketopera geïntroduceerd, Mozarts Don Giovanni, samen met Johannette Zomer, Frans Fiselier en Bernard Loonen. Een lach, traan en verkleedpartijen gegarandeerd!

Ravels Ma mère l’oye, Debussy’s La boîte aux joujoux en Le prélude à l’après-midi d’un faune, het ballet van Rudolf Noerejev, illustraties van Gerda Dendooven en een nieuw verhaal van Ilja Leonard Pfeijffer van de soldaat uit La boîte à joujoux. En dat allemaal in één voorstelling: Wonderlijke verhalen. En natuurlijk mag het Nieuwjaarsconcert niet ontbreken, met als aanloop de Familieconcerten waarin kindercomponisten eigen werk uitvoeren.

Abonnement in Amsterdam
Wil je verzekerd zijn van mooie plaatsen in Amsterdam? Bestel dan een NBE-abonnement, kies uit alle programma’s in Muziekgebouw aan ’t IJ, Het Concertgebouw en Paradiso én profiteer van vroegboekkorting. Bij een bestelling van minimaal drie concerten is het mogelijk om nu al kaarten te reserveren voor het spraakmakende Nieuwjaarsconcert.

Klik hier om je NBE-abonnement samen te stellen!

Seizoensbrochure ontvangen
De seizoensbrochure valt vanaf vrijdag 6 mei op de deurmat. Sta je nog niet op de lijst voor de seizoensbrochure? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang de seizoensbrochure per post thuis.

Benieuwd hoe de seizoensbrochure eruitziet? Bekijk hier alvast de digitale seizoensbrochure.